Лезбејка сум, а за да го прикријам тоа се омажив за богаташ – Најтешко ми паѓа кога морам да…

Loading...

Исповед на една лезбејка, која и покрај се остана збунета. Еве ја нејзината приказна.Лезбејка сум и долго време сум во врска со една девојка. За да го прекријам своето определување се омажив за едно момче и најтешко ми паѓа кога морам да водам љубов со него.
Мојата девојка секојдневно доаѓа, а тој мисли дека ми е само добра пријателка. На некој начин и во право е, но ми е и многу повеќе од пријателка.
Тој  е теренски работник така да имаме време за себе на претек, уживаме во неговото отсуство, во неговиот стан, во неговите пари, така што тоа што еднаш месечно морам да бидам со него е еден вид жртвување кое морам да го поднесам. Последниот пат беше повеќе од 3 месеци на терен и кога се врати, кога требаше да имаме секс забележав дека има некаква полово пренослива болест. Тоа значеше само едно, дека ме изневерува. Тоа ме погоди. Интересно е што ништо не чувствувам кон него, а кога  го дознав тоа почувствував некаков вид на љубомора.
Не сум при себе последниве денови, не знам што да мислам, што чувствувам, која сум јас и што? – ја завршува својата исповед оваа жена збунета барајќи совет.
 Лезбејка сум и долго време сум во врска со една девојка. За да го прекријам своето определување се омажив за едно момче и најтешко ми паѓа кога мор

loading...
Loading...