Лила ќе рипне во тавче?

Loading...

Лила вчера на својот Фејсбук профил објави фотографија на која три момчиња и предложуваат брак.Под фотографијата таа напиша незнам, што знам… 
Па дали Лила размислува за предлогот :))
 
 Под фотографијата таа напиша незнам, што знам… 
Па дали Лила размислува за предлогот :))
 
 

loading...
Loading...