ЛИМОН И СОДА БИКАРБОНА: 10 000 пати посилен ефект од хемотерапија

Loading...

– Лимонот ги уништува карциногените клетки на 12 видови рак. Лимонот го спречува ширењето на карциногените клетки и има 10 000 пати посилен ефект од лекарства како Adriamycin, хемотерапија и наркотичните продукти.За лимонот веќе е докажано дека има силни анти-канцерогени својства. Освен тоа има и многу други полезни својства. Има многу силен ефект врз цисти и тумори. Ова растение лекува од рак, тестирано е на сите видови рак, а ако се додаде и сода бикарбона ќе биде уште подобро, зошто со тоа ќе се нормализира РH вредноста на телото.
Лекот за рак пронајден пред 65 години!
Лимонот поседува и многу силен анти-микробен ефект со многу широк спектар на делување против бактериски и габични инфекции. Лимонот е ефикасен и против внатрешни паразити и црви, го регулира крвниот притисок и претставува моќен антидепресив, го намалува стресот и нервните кризи.
Интересен е изворот на оваа информација: Доаѓа од еден од најголемите производители на лекарства, кој вели дека после 20 лабораториски тестови извршени од 1970 година до сега, се докажало следново:

 
– Лимонот ги уништува карциногените клетки на 12 видови рак. Лимонот го спречува ширењето на карциногените клетки и има 10 000 пати посилен ефект од лекарства како Adriamycin, хемотерапија и наркотичните продукти.
И тоа што е уште поинтересно – овој вид на лечење со екстракт од лимон и сода, ги уништува само карциногените клетки и не ги засега здравите.
Болниот треба да пие сок од лимон со лажичка сода бикарбона. И се разбира, овој лек ги нема ужасните нус појави типични за хемотерапијата. Органскиот лимон е 100 пати поефикасен од лимонот одгледуван со вештачко ѓубриво и прскан со хемикалии.За лимонот веќе е докажано дека има силни анти-канцерогени својства. Освен тоа има и многу други полезни својства. Има многу силен ефект врз цисти

loading...
Loading...