Линии на дланката: Колку деца ќе имате и какви

Loading...

Постојат мислења дека гледајќи во линиите на дланката може да утврдите колку деца ќе имате.
  
Погледнете во своите дланки, и како на сликата преку овие линии помеѓу коренот на прстот и линиите на дланките, а бројот на линиите покажуваат колку деца ќе имате.
Доколку тие линии се изразени, некои сметаат дека претставуваат машки деца. Ако не се изразени претставуваат женски деца.
Секако, ова претскажување може да биде точно, но не мора да значи дека ќе биде така. Зависи од личност до личност. 
Погледнете во своите дланки, и како на сликата преку овие линии помеѓу коренот на прстот и линиите на дланките, а бројот на линиите

loading...
Loading...