Листа на држави: Каде марихуаната е легална, а каде нелегална?!

Loading...

Месецов две европски држави, Швајцарија и Романија ја декриминализираа марихуаната, а оваа година Колорадо и Вашингтон ја направија целосно легална.Во светот освен во овие американски држави, марихуаната е целосно легална и во Иран и Северна Кореа, додека во десетина европски држави таа е дозволена за лична употреба.

Извор: Think.mkВо светот освен во овие американски држави, марихуаната е целосно легална и во Иран и Северна Кореа, додека во десетина европски држави таа е дозво

loading...
Loading...