Љубе Бошковски и Наталија Ивчева – се ла ви

Се појавуваат некои архиви по интернетов. И разни текстови. Па решивме дел да пренесеме. А дел има и во линкот под текстот. Ех што ти се времиња…
Повеќе интересни детали на следниот линк: ДОКАЗ за старата љубов