Љубовен хороскоп за 2013 година

Loading...

 
Овен
Љубовниот живот на овните во 2013 година ќе биде полн со интересни и возбудливи нешта. Оваа година тие ќе имаат значајни промени во однос на претходната. Уште на самиот почеток на годината, тие ќе почнат да водат интересен љубовен живот, па ни самите нема да знаат што сакаат. Едноставно ќе пробаат сè што ќе им се понуди, па од тоа ќе го одбираат најдоброто.
Слободните овни оваа година нема да почувствуваат недостаток на авантура, но сепак подобро е да внимаваат бидејќи можат да имаат негативни последици. Затоа е најдобро добро да размислите пред да се впуштите во нешто за кое не сте сигурни. Оние овни кои се во потрага по партнер, оваа година ќе пронајдат личност која ќе ги заинтересира, но дали таа личност ќе биде вистинската, ќе зависи од тоа колку се јасни нивните идеи за она што го сакаат.
На овните кои се во врска, почетокот на годината ќе им помине во кавги, незнаејќи што точно сакаат. Едноставно ќе постојат периоди кога нема да знаат што сакаат од нивната врска, а единствен начин тоа да го дознаат ќе биде јасно да се отворат пред партнерот за тоа што ги мачи. Доколку ги расчистат нивните проблеми, работите ќе тргнат на подобро веќе од март. Ова дополнително ќе го зачини нивниот сексуален живот.
Бик
Во 2013 година на биковите нема да им се случат некои значителни промени во однос на претходната година, од причина што премногу бараат и во сè гледаат само мани. Тоа е нивниот најголем проблем. Тие треба да сфатат дека никој не е совршен и да пристапат кон барање компромис. Ценете ги луѓето според она што се, на не според нивниот изглед.
Слободните бикови најмногу авантура ќе имаат во летните месеци, но за жал тоа нема да продолжи понатаму. Оние кои се во потрага по партнер, оваа година ќе имаат големи промени. Опуштете се, посветете повеќе време на себеси и изградете се како квалитетна личност. Проблемот лежи во тоа што не ја пронаоѓате онаа личност која што може да ги задоволи вашите потреби, па затоа треба да размислите дали можеби премногу барате и дали вие придонесувате доволно за другата личност да биде задоволна….
Повеќе на следниот ЛИНК 
Овен
Љубовниот живот на овните во 2013 година ќе биде полн со интересни и во

loading...
Loading...