Љубовен неделен хороскоп за 10.06.2013-16.06.2013

Loading...

Овен
Овните оваа недела ќе успеат да ја подобрат комуникацијата со партнерот со кој се во врска.  А односот од друга страна ќе биде многу позитивен. Некои слободни припадници можат да запознаат интересна личност на работното место.
Бик
Биковите оваа недела може да почувствуваат големо задоволство  од својата љубовна ситуација, било да се во врска или да се обидат да освојат некого. Зафатените повторно ќе почувствуваат приврзаност кон личноста со која се во врска.
Близнаци
Близнаците оваа недела ќе почнат да ја согледуваат реално ситуацијата. Па со партнерот ќе воспостават нормална комуникација. Слободните ќе бидат отворени за нови контакти….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Овните оваа недела ќе успеат да ја подобрат комуникацијата

loading...
Loading...