Љубовницата на Путин ќе ги отвара Олимписките игри во Сочи?

Loading...

Прочуената руска гимнастичарка Алина Кабајева ќе го запали олимпискиот пламен на свечената церемонија на отварањето на зимските олимписки игри во Сочи. Иако е име на личност која го пали олимпскиот пламен обично најстрога чувана тајна, руската водителка тврди дека од познатите извори знае дека точно 30- годишната Кабајева ќе ја има честа да на 7 фебруари да ги отвори 22-те ЗОИ.Иако е име на личност која го пали олимпскиот пламен обично најстрога чувана тајна, руската водителка тврди дека од познатите извори знае дека точн

loading...
Loading...