Љубовта меѓу Саркози и Карла Бруни се мери со еврa: „Мислев дека се омажив за парајлија!“

Loading...

Снимки од караницата меѓу поранешниот француски претседател Никола Саркози и поранешната прва дама Карла Бруни беа објавени во француските медиуми, а брачната двојка се заканува со тужби поради нарушување на приватноста.Една од снимките била направена тајно пред три години од соработникот на Саркози, Патрик Буисон за време на состанок. Буисон тврди дека снимката му била украдена.
Снимената краница меѓу сопружниците била повеќе банална и срамотна отколку штетна за нивниот имиџ. Разговорот открива дека тие, всушност, постојано се карале, а таа постојано му приговарала дека не заработувал доволно пари.
– Мислев дека се омажив за парајлија. Поради тебе се откажав од рекламни договори со многу пари, кои сега место мене ги добиваат Шерон Стоун, Џулија Робертс и Џулијан Мур – рекла Карла Бруни.
На ова Саркози и со потсмев ѝ одговорил дека се збогатил од бракот со неа.
На друга снимка тој ги навредувал и своите министри, на кои по нивната забелешка дека не гледаат смисла зошто Карла се појавува на такви состаноци, Саркози им се обратил со зборовите: „Вие сте сите идиоти!“
Извор: РепубликаЕдна од снимките била направена тајно пред три години од соработникот на Саркози, Патрик Буисон за време на состанок. Буисон тврди дека снимката му

loading...
Loading...