„Љубовта не познава граници“ – Прекрасната девојка му го мие на Кавали

Loading...

Девојката е гром во своите 20-ти години, а тој Титаник во своите 70-ти. Лина Нилсон и дизајнерот Роберто Кавали се пар кој често го  привлекуваат вниманието на луѓето поради огромната разлика во годините.
Често велат дела љубовта не познава граници…Можеби требало да кажат дека парите владеат со светот?!
Која е убавината која ја пронајде прекраснава девојка во овој 70годишен старец? 
Девојката е гром во своите 20-ти години, а тој Титаник во своите 70-ти. Лина Нилсон и дизајнерот Роберто Кавали се пар

loading...
Loading...