Локни со помош на тоалетна хартија?! Да, можно е

Loading...

Нема повеќе страв дека праменот коса ќе остане спржен на фигарото, оваа техника е безбедна, а се што ви треба е тоалетна хартија.Локни за носење, може така да се наречат, бидејќи можете да ги направите каде било. Не ви треба фигаро, ни витлери. Со вака завиткана коса можете да спиете и наутро да имате локни.
Оваа метода е позната од предходно како „крпчиња“, но сега ви е доволна сам ролна тоалетна хартија и вашите локни се готови.
Погледнете ја постапката во видеотоЛокни за носење, може така да се наречат, бидејќи можете да ги направите каде било. Не ви треба фигаро, ни витлери. Со вака завиткана коса можете д

loading...
Loading...