Луда: Ја претепала мајката со вибратор!

Loading...

Кјара и Шерли Клефи гледале телевизија и одеднаш започнале да се расправаат.Имено, во текот на кавгата Кјара ја удрила својата мајка со вибратор во глава!
Шерли повикала полиција, и пријавила дека нејзината ќерка, стара 40 години се обидела да побегне откако ја нападната со секси играчката, како што пишува во полицискиот извештај.
Кога стигнале на местото на настанот ја виделе старата госпоѓа со обилно крварење од главата, додека нејзината ќерка во тој момент седела надвор од куќата.

 
Обвинетата признала дека се расправала со мајката но не признала дека таа ја удрила. Туку кажала дека нејзината мајка била во соба кога паднала и се повредила. 
Мајката има сосема поинаква приказна и вели дека ќерката ја удрила со вибратор бо глава. 
Во моментов Кјара е во притвор. Имено, во текот на кавгата Кјара ја удрила својата мајка со вибратор во глава!
Шерли повикала полиција, и пријавила дека нејзината ќерка, с

loading...
Loading...