Луда студентка: Нуди 5 дена секс за нов iPhone!

Loading...

iPhone во замена за секс? Оваа девојка е навистина луда….Студентка од Кина нудела петдневен секс во замена на iPhone 4S.
Таа своите услуги ги нудела преку Интернет, каде направила „договор“ со некој маж кој го запозната онлајн, на кого му ја понудила оваа „необична“ понуда.
Девојката му побарала пари за да си го купи најновиот модел на Ајфон, а за возврат ветила дека ќе ги исполни неговите сексуални желби.
Овој разговор „за несреќа“ го прочитало нејзиното момче кое огорчено од нејзината постапка го прикачил на Интернет.
Каде ли и била гордоста? Зарем за еден телефон се даваат такви услуги? Срамота…Студентка од Кина нудела петдневен секс во замена на iPhone 4S.
Таа своите услуги ги нудела преку Интернет, каде направила „договор&l

loading...
Loading...