Лудило на 15-минутниот шопинг во „ПС Фешн“

Loading...

Денеска во „П.С. Фешн“ беше организиран 15-минутен шопинг на кој припадничките на понежниот пол имаа можност да одберат облека, накит, чанти…Денеска во „П.С. Фешн“ беше организиран 15-минутен шопинг на кој припадничките на понежниот пол имаа можност да одберат облека, накит, чанти… по 80 проценти намалени цени.

Заблагодарувајќи се на огромниот број девојки кои беа дел од ова дружење, бидејќи за учесниците имаше и подароци и музичка забава со Д-џеи, од „П.С“ велат дека ќе го повторат тоа со големо задоволство.
Извор РепубликаДенеска во „П.С. Фешн“ беше организиран 15-минутен шопинг на кој припадничките на понежниот пол имаа можност да одберат облека, накит,

loading...
Loading...