Лудница е мал збор: Босанска свадба стана апсолутен хит на интернет!

Иако  Теа и  Емир од Босна  се венчале пред неколку  години, видео од нивната свадба повторно  стана интернет хит.Имено, тие двајца покажале дека свадбата  на овие простори може  сосема поинаку  да се организира.
Имено, заиграле  со песната „Љубави“ од Жељко Јоксимовиќ, а потоа на половина песна настана вистински хаос.
 Погледнете во видеото што се случува…

Имено, тие двајца покажале дека свадбата  на овие простори може  сосема поинаку  да се организира.
Имено, заиграле  со

Пронајдете не на следниве мрежи: