Лудост: Чувал повеќе од 300 змии во својата куќа!

Loading...

Полицијата во Калифорнија уапсила еден школски наставник кој во својата куќа чувал најмалку 300 змии.Полицијата во јужниот калифорниски град Санта Ана извршила претрес во куќата после жалбите на соседите дека од куќата се шири неподнослив мирис и пронашле после од 300 питони од кои некои биле мртви.
Змиите се наоѓале во пластични кофи распоредени во пет соби заедно со глувци и стаорци.
Полицијата го уапсила 53 годишниот наставник Вилијам Бакман поради несовесно постапување спрема животните. Полицијата во јужниот калифорниски град Санта Ана извршила претрес во куќата после жалбите на соседите дека од куќата се шири неподнослив мирис и п

loading...
Loading...