Луѓето со оваа крвна група имаат вистински супермоќи!

Loading...

Особите со нулта крвна група се навистина посебни, но не само поради тоа што нивната крвна група може да ги прима сите други…Особени карактеристики на оние кои имаат таква крв, толку се посакувани, што некои стручњаци, на шега велат дека станува збор за супермоќи.
Како „најдобри во природата“, овие луѓе се родени лидери и лесно се одлучуваат на акција на работа, витални се, фокусирани и успешни.
Работодавачите во Јапонија, повеќе бараат луѓе со оваа крвна група, бидејќи ги гледаат како способни, посветени, внимателни и во тек со новостите…Особени карактеристики на оние кои имаат таква крв, толку се посакувани, што некои стручњаци, на шега велат дека станува збор за супермоќи.

loading...