Лукас откри како ќе ја казни Соња и навистина е суров

Loading...

Медиумската фама околу кавгата меѓу Аца Лукас и неговата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ не се смирува веќе неколку дена, сѐ започнало откако таа го пријавила во полиција дека ја нападнал и претепал.Лукас подоцна ги негираше овие тврдења, но во судот сепак призна дека ја тепал, иако вели дека тоа го изјавил само за да не добие притовр.
-„И кога некое женско ќе ме изнервира, не сметам дека тепањето е најголема казна за жената. Јас гарантирам дека тоа не е најголема казна, туку во прашање е нешто друго. Нешто што многу повеќе ги боли, а тоа е суетата. Е, сега ќе види како изгледа најголемата казна за жените. Ова не беше тепање и сметам дека таа не заслужува казна, но очигледно дека заслужува, а сега ќе ја казнам. Ќе ја казнам така што ќе ја удрам на суета, секако на финансии, ништо повеќе од законот. Бев многу великодушен и дарежлив. Сега колку што ја сакам, толку ја мразам, биејќи видов дека ми работи зад грб.“ – изјавил Лукас во една српска емисија.
Лукас подоцна ги негираше овие тврдења, но во судот сепак призна дека ја тепал, иако вели дека тоа го изјавил само за да не добие притовр.

loading...