Лукас пред сите извлече ќесе со БЕЛО, подготви црта и направи НЕЗАПАМЕТЕН хаос во „Ѕвездите на Гранд“

Loading...

На снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ настана хаос кога Аца Лукас извлече ќеса со бел прав и го нанесе врз крофните кои биле подготвени за членовите на жирито.Шокираните членови на жирито не знаеле дали станува збор за кокаин или за нешто друго, па не сакале да ги допрат крофните.
Секако, сето тоа беше шега која Лукас внимателно ја подготвил – ќеса со шеќер во прав ја спакувал да личи на кокаин и цело време се однесувал како во раката да држи вистинска дрога.
-Тоа беше зезање, дури од шеќер направив црта и сите беа во шок. На почетокот никој не смееше да јаде крофни – раскажал Аца и додал дека одамна престанал да се дрогира и дека нема кокаин кај себе.
-Одамна престанав да се занимавам со оригиналот. Има 15 години. Малку шега не е на одмет – заклучил Лукас.
По првобитното одбивање, членовите на жирито сепак ги поделиле крофните… сите освен Јелена Карлеуша која низ смеа изјавила:
-Сите се најадоа од тие колачи освен мене, затоа што не јадам благо. А со што тој ги зашеќери крофните, засекогаш ќе остане тајна која само тој ја знае!Шокираните членови на жирито не знаеле дали станува збор за кокаин или за нешто друго, па не сакале да ги допрат крофните.
Секако, сето тоа

loading...