Луксузната вила на Аца Пејовиќ остава без здив

Пејачот Аца Пејовиќ живее во луксузна вила заедно со својата сопруга Билјана и ќерките Марија, Магдалена и Ива.Неговиот дом прилично се разликува од домовите во кои живеат неговите колеги.
Пред вилата има мала куќа која е наменета за обезбедувањето.
Погледнете како изгледа однадвор неговата вила:
Неговиот дом прилично се разликува од домовите во кои живеат неговите колеги.
Пред вилата има мала куќа која е наменета за обезбедувањето.

Пронајдете не на следниве мрежи: