Лута газдарица: После оваа фотографија никому нема да му падне на ум да има секс на нејзиниот имот!

Loading...

Луиза Фенлон води кафеана во Рочдејл, Велика Британија, а откако нашла пар боксерици на паркинг од својот локал одлучила да ја сподели фотографијата на Фејсбук.Иниаку, Лујза веќе долг период има проблем со луѓето, кои по работа доаѓаат на пакингот од нејзиниот  паб и имаат секс во автомобилите. Тоа го загрозива и нејзиното работење. Затоа одлучила да се ослободи од овие проблеми со помош на Фејсбук. Таа пронашла ХХХL гаќи, кои ги нашла и објавила фотографија од нив со коментар:
„DOGGERS!!! (британски назив за луѓето, кои сакаат секс во автомобил), Ве молам, мојот видео надзор снима се што се случува на паркингот!! Доволно е лошо што морам да ги трпам тие снимки. Но, ве молам не ми ги оставајте валканите гаќи на мојот паркинг!! Не е забавно да ги собирам наутро, но ќе биде  многу  забавно да ги објавам на Фејсбук“.

Како што наведува таа, нашла бројни реквизити на паркингот: влажни марамици, гаќи, кондоми. Со оглед  на тоа дека паркингот од овој паб е прилично изолиран, погоден за попладневен секс во автомобил. Таа наведува дека луѓето таму застануваат среде бел ден и го прават тоа без ни малку обѕир кон околината.Иниаку, Лујза веќе долг период има проблем со луѓето, кои по работа доаѓаат на пакингот од нејзиниот  паб и имаат секс во автомобилите. Тоа го

loading...
Loading...