Маца: Марија Шерифовиќ е бремена, јас сум таткото!

Loading...

Актерот Драган Маринковиќ, познат на јавноста како Маца, денес при неговото гостување во емисијата „Magazin In“, одлично се забавувал и го засмеувал целото студио.„Марија Шерифовиќ е бремена, јас сум таткото! Не ми верувате?“ рекол Маца.
Кога сфатил дека не му веруваат, излегол од студиото, но набргу потоа се вратил, бидејќи му бил потребен на својот  тим во „борбата за половите“. После тоа на Романа и рекол дека под синото кратко фустанче не носи гаќички, како и тоа дека се во врска. Нормално дека никој не му поверува во тоа.
Ова е уште една провокација од Маца за Марија Перифовиќ, а што има таа да каже на ова останува да видиме!„Марија Шерифовиќ е бремена, јас сум таткото! Не ми верувате?“ рекол Маца.

loading...
Loading...