Мадона го испраќа својот син на воена академија за да не се пропие

Loading...

Поп-кралицата Мадона (55)сериозно ги сфатила критиките од страна на нејзиниот бивши сопруг британскиот режисер Гај Ричи (45) кој и порачал дека му е доста од нејзиното неодговорно родителство кое довело до тоа нивниот син Роко, разуздано да се однесува.Гај Ричи полудел кога Мадона неодамна објавила фотографија од нивниот 13-годишен син со шише џин во рака.
Режисерот толку многу ја притиснал Мадона, што и таа увидела дека нивниот син ќе се пропие ако не го оттргне од лошо друштво.

Затоа одлучила синот да го испрати на воена академија за да се научи на дисциплина.
„Веројатно не сум строга колку што треба. Мислам дека треба да бидам построга со моите деца. Секој ден мора со нив да водам преговори, но тоа што пушат цигари не ми е драго. Не го одобрувам пушењето, а посебно не за мојата ќерка“ – изјавила Мадона.Гај Ричи полудел кога Мадона неодамна објавила фотографија од нивниот 13-годишен син со шише џин во рака.
Режисерот толку многу ја притисна

loading...
Loading...