Мафијашка пресметка:Го изрешетале со куршуми во центарот на градот!

29 годишниот кик боксер Милош Савиќ (29) вчера е убиен во центарот на Ниш…29 годишниот кик боксер Милош Савиќ (29) вчера е убиен во центарот на Ниш.
На него пукале се уште непознати лица. По убиството убијците побегнале со возило марка Ауди собугарски регистерски таблички.
Неколку улици подалеку, застанале излегле од возилото и го дигнале во воздух за да ги прикријат трагите. 
Запален е и автомобилот на Убиениот Милош. Станува збор за познат криминалец од нишкото подземје. Во повеќе наврати бил осудуван за пукање од огнено оружје и трговија со наркотици. 

По неговата глава, српското подземје тргнало во повеќе наврати.
Српските медиуми пишуваат дека до сега најмалку 3 пати е направен обид за негова ликвидација. Последниот бил во март 2012 година.
29 годишниот кик боксер Милош Савиќ (29) вчера е убиен во центарот на Ниш.
На него пукале се уште непознати лица. По убиството убијците поб

Пронајдете не на следниве мрежи: