Магичен напиток за слабеење и детоксикација!

Loading...

Ова навистина е чудотворна напивка, со чија помош вашиот организам ќе ги исфрли сите токсини, ќе го подигне вашиот имунитет, ќе го опорави дигестивниот тракт и ќе ве наполни со енергија.Ова навистина е чудотворна напивка, со чија помош вашиот организам ќе ги исфрли сите токсини, ќе го подигне вашиот имунитет, ќе го опорави дигестивниот тракт и ќе ве наполни со енергија.
За овој напиток ви требаат само 3 состојки кои може да ги набавите во секоја продавница, а тоа се: лимон, ѓумбир и јаболко. Овој напиток изобилува со витамините А, Б и Ц, му помага на вашиот џигер, ја обновува неговата работи и го чисти цел организам. ПОДГОТОВКА:Излупете еден лимон, четири јабола, и парче свеж ѓумбир од околу 5 сантиметри. Сите состојки ставете ги во соковник и ќе добиете вкусен пијалок. Слободно разредете го со вода бидејќи е многу јак. Секако, ако ви одговара во тој облик, слободно конзумирајте го веднаш.Ова навистина е чудотворна напивка, со чија помош вашиот организам ќе ги исфрли сите токсини, ќе го подигне вашиот имунитет, ќе го опорави дигестив

loading...
Loading...