Мајка го отворила Фејсбукот на својата ќерка: А потоа видела нешто што ја расплакало…

Loading...

Ова е приказната на 20-годишната Лиз, чиј живот во секунда се променил. Некогаш била најпопулана меѓу своите пријатели и работела како манекенка. Но, потоа дошол ден кој ѝ го променил животот. Додека возела автомобил, добила порака од својата мајка. Таа го зела мобилниот во рака да ја прочита пораката, а потоа шок…
Од тој момент останала без око, не слуша на едното уво и не може да препознае мирис…
Сите „пријатели“ со текот на времето исчезнале, а кога нејзината мајка во еден момент погледнала на Фејсбукот на ќерката видела статус кој ја расплакал.
Девојката напишала „дали некој сака да помине малку време со неа“ и дека е „сама“ и дека повеќе нема пријатели…
Ова е предупредување за сите кои пишуваат пораки додека возат!Но, потоа дошол ден кој ѝ го променил животот. Додека возела автомобил, добила порака од својата мајка. Таа го зела мобилниот во рака да ја прочита

loading...
Loading...