МАЈКА И ПРЕСТАНАЛА ДА РАЗГОВАРА СО НЕА КОГА СЛУШНАЛА ШТО НАПРАВИЛА: Со пластична операција додала…

Loading...

Кога слушнала што направила нејзината ќерка, мајката  прекинала секаков контакт со неа. 21 годишната девојка очајнички сакала да стане популарна, но со својот бизарен потег навистина отишла предалеку…Полимастија е медицинска состојба во која кај жените се развива трета дојка.
Иако е ретка, забележени се бројни вакви случаеви, а најчесто третата дојка се отстранува по хируршки пат во раните тинејџерски години.
Се претпоставува дека станува збор за генетски предизвикана состојба и често се пренесува од мајка на ќерка.
Сепак една девојка која е родена и порасната сосема нормално, одлучила да направи трета дојка по вештачки пат и сето тоа го признала во едно интервју на радио, настојувајќи дека ќе стане популарна.

Јасмина Тридевил (21) се одлучила на овој бизарен потег бидејќи мислела дека тој е начинот на кој таа ќе стане популарна.
„Беше доста тешко да најдам доктор кој ќе прифати да направи ваква операција“- кажува Јасмина. Но сепак на крајот наишла на хирург кој за 20.000 долари и вметнал трета дојка.
Нејзината мајка многу и се налутила кога слушнала што се случило. Престанала да разговара со нејзината ќерка а и забранила и напомалата сестра да разговара со неа.Полимастија е медицинска состојба во која кај жените се развива трета дојка.
Иако е ретка, забележени се бројни вакви случаеви, а најчесто

loading...
Loading...