Мајка монструм: Ја терала малолетната ќерка да затрудни

Американка очаjнички сакала уште едно дете, па вршела притисок на својата 14- годишна ќерка да затрудни, со помош на сперма од донатор.
Имено, таа имала посвоено три деца , а бидејќи не и било дозволено да посвои уште едно дете, се решила да ја натера ќерката која ја родила да затрудни.
Жената купила преку интернет шприц во кој имало сперма од донатор, а планот и бил нејзината ќерка на тој начин да затрудни.
Девојчето се согласило, но потоа доживеала абортус. Имено, таа својата ќерка ја добила на 17 години на истиот начин односно со помош на сперма од донатор.
Деталите за овој случај прв пат се обелоденети денес, а против мајката е започната  судска постапка.Американка очаjнички сакала уште едно дете, па вршела притисок на својата 14- годишна ќерка да затрудни, со помош на с

Пронајдете не на следниве мрежи: