Мајка сакала да им го продаде своето бебе на минувачи – а потоа се случило нешто неверојатно

Loading...

Кинескињата Ни Кјонг била подготвена да го продаде сопственото  бебе за да го спаси   животот на својот сопруг, но кога излегла уплакана на улица, животот и се променил.Во налет на очај една жена на 16 декември излегла на улица подготвена да го продаде своето бебе на првиот што ќе наиде, само за да му помогне на тешко болниот сопруг кој лежел во болница.

Ни стоела во близина на автобуската станица држејќи транспарент „ве проколнувам да го купите моето бебе, немам пари за лечењето на мојот сопруг. Ќе го продадам детето ако тоа значи дека ќе го спасам татко му“, пишувало на хартијата.
Шокираните минувачи ѝ оставале пари, некои дури и храна, но Ни и понатаму плачела со часови и не се поместувала  додека ќерката  ѝ била во прегратки. Покрај нејзе биле и другите две ќерки стари 8 и 11 години.

Набрзо, веста за оваа необична жена одекнала  и биле собрани дури половина милион кинески јени, а бебенцето и понатаму е со својата мајка.  Во налет на очај една жена на 16 декември излегла на улица подготвена да го продаде своето бебе на првиот што ќе наиде, само за да му помогне на те

loading...
Loading...