Мајка:„Ќе ја дојам се додека не наполни 10“!

Loading...

Иако нејзината ќерка овој месец ќе наполни пет години, 51 годишната ориентална танчерка и понатаму ја дои. Маха Ал Муса (51), австралиската ориентална танчерка, својата ќерка ја дои секогаш кога таа ќе побара. „Амина се навикна на доење, од истиот момент кога и почна“, изјави Маха. Таа нема проблем со доење на својата ќерка и во јавност.
Верува дека доењето го јачи имунитетот, така што нејзината ќерка досега немала здравствени проблеми, а и е помирна и посмирена од останатите деца. Планира да ја дои се додека не наполни 10 години ако тоа го се уште и бара, изјавува Маха.
Ваквото продолжено доење, кое престанува се додека самото дете не го посака тоа, станува се повеќе популарно во светот.Маха Ал Муса (51), австралиската ориентална танчерка, својата ќерка ја дои секогаш кога таа ќе побара. „Амина се

loading...
Loading...