Мајката штеди пари за зголемувње на градите на ќерката

Loading...

Поранешниот модел Емили Брамел, почна да собира пари за евентуалните естетски операции на својата четири месечна ќерка. Имено, таа сака нејзината ќерка Меди да оди по нејзините стапки и да се занимава со фотомоделство.Оваа 22-годишна мајка веќе заштедила 1.730 долари за операциите, за кои смета дека на Меди во иднина ќе и бидат потребни.
– Доколку и биде неопходно да вгради силикони или што било друго, ќе може тоа да си го дозволи, изјави таа. – Фотомоделството е прекрасна работа. Знам дека Меди ќе ми биде благодарна кога ќе порасне, изјави мајката.
Оваа Британка тврди дека зголемувањето на градите од бројот А на двојно Д многу и помогнало во кариерата. Таа на операција на зголемува на градите се подложила кога имала 19 години, откако позајмила 4.500 долари.
Јавноста, која ја осудува Емили, смета дека таа е само уште една личност, која под притисок на наметнатите стандарди на убавина се одлучила на овој чекор, а за жал се повеќе родители на ваков начин ги воспитуваат децата.
Извор: Think.mkОваа 22-годишна мајка веќе заштедила 1.730 долари за операциите, за кои смета дека на Меди во иднина ќе и бидат потреб

loading...
Loading...