Мајли Сајрус со слика од својот задник ги покани фановите на концерт

Loading...

Мајли Сајрус на 14 февруари – денот на заљубените ја започнува својата турнеја, а за да ги потсети на тоа своите фанови се сликала во гаќи и фотографијата ја ставила на Инстаграм. Мајли позирала во бели гаќички на кои била насликана уста и јазик со натписот „Bangerz“.

Исплазениот јазик постана нејзин заштитен знак, а покажување на задницата неизоставен ритуал на настапите. 
Мајли позирала во бели гаќички на кои била насликана уста и јазик со натписот „Bangerz“.

Исплазениот јазик постана нејз

loading...
Loading...