Македонците бараат забрана за Сорос во Македонија

Катастрофална улога во македонското општество играат организациите под контрола на Сорос, велат граѓаните во анкетата на Сител откако во изминатиот период владејачката партија отворено посочи дека милијардерот од САД работи во интерес на опозициската партија. Анкетираните детектираат д ка токму Сорос стои и зад насилните протести кои се случуваа во изминатиот период.Свесни се дека за пари некој работи за организацијата на Џорџ Сорос на штета на Македонија. Следејќи ги и случувањата надвор каде преку невладини организации и протести се предизвикуваат нереди, граѓаните велат државата треба да направи поголема контрола и да го спречи соросовото негативно влијание во Македонија.
Граѓанското здружение СТОП операција СОРОС велат интересот кој го побудиле кај меѓународната јавност е голем. Своите истражувања за злоупотребата на парите со кои се финансираат организациите кои се под капата на Сорос ќе го испратат и до новата американска администрација. Поддршката која ја добиваат од граѓаните за десороизација на Македонија секојдневно расте велат од здружениетоСвесни се дека за пари некој работи за организацијата на Џорџ Сорос на штета на Македонија. Следејќи ги и случувањата надвор каде преку невладини о

Пронајдете не на следниве мрежи: