Македонија со два цепелина ја против Шпанија

Особено атрактивни беа двата двојни цепелини во кои главен актер беше капитенот Кире Лазаров.
 14:14 е резултатот по првите 30 минути игра на мечот Шпанија- Македонија. Нашите ракометари играат одлично и можат да жалат што на паузата не отидоа со предност, бидејќи водеа со 14:11.
Особено атрактивни беа двата двојни цепелини во кои главен актер беше капитенот Кире Лазаров.14:14 е резултатот по првите 30 минути игра на мечот Шпанија- Македонија. Нашите ракометари играат одлично и можат да жалат што на паузата не отидо

Пронајдете не на следниве мрежи: