Македонската пејачка ја промени својата професија

Loading...

Македонската пејачка очигледно периодов освен што е максимално исполнета на љубовно поле, и се случија големи промени и на професионален план.Пејачката Зои Блаж реши својата љубов кон шминкањето да ја претвори во професионално хоби, па сега стана и шминкерка. Таа веќе има своја фан страна на Фејсбук, а оние кои до сега имале можност да ги шминка Зои и упатија само пофални зборови и успех во понатамошната работа.
Пејачката Зои Блаж реши својата љубов кон шминкањето да ја претвори во професионално хоби, па сега стана и шминкерка. Таа веќе има своја фан страна

loading...
Loading...