Македонската водителка во СЕКСИ издание!

Loading...

Таа веќе некое време е дел од утринската емисија „Ја сакам Македонија“, а со нејзината прекрасна насмевка утрата имаат поведар старт со телевизија Сител.Елена Стојановска ја обожава својата работа, па затоа максимално се труди кога е нејзиниот изглед во прашање.
Внимава на линијата, а резултатите се гледаат на ТВ екраните. Деновиве водителката блесна во црвен тесен фустан, кој го истакна нејзиниот тенок струк. Дури и манекенките може да и позавидат на него!
Елена Стојановска ја обожава својата работа, па затоа максимално се труди кога е нејзиниот изглед во прашање.
Внимава на линијата, а р

loading...