Македонски хакери упаднаа во сајтот на НАСА

До редакцијата на ПУЛС24, преку интернер стигна допис дека македонските хакери упаднале во сајтот на НАСА. 
Како што тие анонимно не известија, не сакале да направат штета, туку да укажат дека сајтот не е безбеден доволно.
Ние имаме скриншот и истиот ќе го објавиме на увид на нашата публика..
Групата себеси се нарекува Macedonian Dark Security.
До редакцијата на ПУЛС24, преку интернер стигна допис дека македонските хакери упаднале во сајтот на НАСА. 

Пронајдете не на следниве мрежи: