Македонските ракометари со автобус до Солун, а потоа со авион летаат за Данска!

Македонските ракометари со автобус до Солун, а потоа со авион летаат за Данска!Македонската ракометна репрезентација утрово во 9:00 часот со авион од Скопје требаше да полета за Данска. Сепак, поради густата магла на скопскиот аеродром „Александар Велики“ летот беше одложен и се чекаше подобрување на условите се до попладнево.
Сепак, по неколку часа чекање подобрување на условите немаше, па ракометната експедиција за Данска ќе лета од аеродромот во Солун.
Според нашите информации ракометарите веќе се на пат кон Солун со автобус, а од таму со авион ќе летаат за Данска.
КурирМакедонската ракометна репрезентација утрово во 9:00 часот со авион од Скопје требаше да полета за Данска. Сепак, поради густата магла на скопскиот

Пронајдете не на следниве мрежи: