МАЛ ХЕРОЈ: Ја каснала ајкула, но се вратила за да си ја спаси другарката!

Loading...

Десетгодишно девојче од САД, со својата храброст и несебично однесување предизвика восхитувачки реакции во јавноста.Кејли Сармак се капела во петокот на плажа во Џексонвил, Флорида, кога една ајкула ја каснала за ногата.
Девојчето почувствувало болка на десната нога и кога ја видело ајкулата, брзо испливало до брегот.
Само што стигнала до брегот, Кејли веднаш се вратила во водата за да ја земе својата другарка.
Девојчето сега е во болница и докторите се борат да ѝ ја зачуваат ногата.
Кејли Сармак се капела во петокот на плажа во Џексонвил, Флорида, кога една ајкула ја каснала за ногата.
Девојчето почувствувало болка на д

loading...
Loading...