Малата Џансу од Парампарче ќе доживее тешка судбина

Турската хит серија „Парампарче“ не случајно го носи овој наслов. Секоја следна епизода е ново „кршење“ на животите што ги имаат главните ликови од сценариото.Никогаш не би можеле да насетите што следно може да се случи, а љубовната бура нема да ја одмине ниту Џансу.
Имено, во наредната сезона таа ќе се омажи за момчето во кое е вљубена- Дениз, а освен тоа ќе носи и негово бебе кое за жал ќе го изгуби во сообраќајна несреќа.

Бурата тука нема да стивне, туку ќе се претвори во силен ураган. За да ви биде поинтересно, ве оставаме да погледнете како ќе се одвива ова.Никогаш не би можеле да насетите што следно може да се случи, а љубовната бура нема да ја одмине ниту Џансу.
Имено, во наредната сезона таа

Пронајдете не на следниве мрежи: