Малечко девојче не можело да поверува што пронашла во тревата!

Loading...

9-годишната Елисија си играла во близина на потокот зад својата куќа во Индијана.Било доцна попладне и температурата била 32 степени. Таа забележала нешто необично во густата трева.
„Видов розеви ноџиња како мрдаат“, рекло девојчето.
Таа во првиот момент помислила дека е тоа мало прасе, бидејќи нејзините родители одгледувцаат свињи, но набрзо забележала дека е бебе.
„Видов дека е живо и морав нешто да направам“, рекла.

 

Ја повикала својата мајка Хајди, која и самата не можела да поверувба. Бебето било голо и почнало да плаче, а имало и изгореници од сонце. Постелката и папочната врвка уште биле на бебето.
Кутрото напуштено бебе, било родено пред неколку часа откако го пронашло девојчето.
Хајди веднаш повикала брза помош.Било доцна попладне и температурата била 32 степени. Таа забележала нешто необично во густата трева.
„Видов розеви ноџиња како мрдаат

loading...
Loading...