Малку оптимизам: Напредок во процесот на будење на Шумахер

Loading...

Gazzetta dello Sport, италијански весник, денеска објави дека дошло до напредок во процесот на будење на седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер.Весникот тврди дека Шумахер дише самостојно, како и дека реагира на гласовите од членовите на фамилијата и пријателите. Сепак, потоа се јави и портпаролката на Шумахер, Сабина Кем.
„Михаел се уште е во фаза на будење. Ситуацијата не е променета. сите медицински информации кои се објавени, а не се потврдени од лекарите или од неговиот менаџмент, не треба да се земаат за веродостојни“ – стои во соопштението кое наликува на претходните нејзини изјави.Весникот тврди дека Шумахер дише самостојно, како и дека реагира на гласовите од членовите на фамилијата и пријателите. Сепак, потоа се јави и порт

loading...
Loading...