Малолетничка два пати била силувана поради грешка на полицијата

Малолетна девојка исти напаѓачи ја силувале два пати  за неколку дена  и тоа поради грешка на полицијата.Седумнаесет годишна девојка од Индија пријавила дека на 7 јули ја силувале две момчиња.
Таа тврди дека напаѓачите ја пресретнале  откако се враќала од состанокот со момчето и ја одвлекле во шумата. Со закани со нож, ѝ го зеле мобилниот телефон, а потоа наизменично ја силувале  и го снимиле целото случување.
Два дена по нападот момчињата  ја контактирале. Тие  во нејзиниот мобилен телефон го пронашле бројот на нејзината мајка  и од семејството  побарале пари заканувајќи се дека во спротивно ќе ги објават снимките.
Потоа девојката заедно со мајката ја пријавила целата случка. На инсистирање на инспекторот, било договорено девојката да ја искористат како мамец за да ги фатат напаѓачите.
По детално утврдениот план девојката  договорила средба со напаѓачите верувајќи дека полицијата  веднаш ќе ги уапси, но тие задоцниле па девојката повторно била силувана.
Напаѓачите биле уапсени неколку часа подоцна а полицијата ѝ се извинила на девојката што повторно била силувана со изговор дека не се разбрале  добро  со семејството околу времето и местото на средбата.Седумнаесет годишна девојка од Индија пријавила дека на 7 јули ја силувале две момчиња.
Таа тврди дека напаѓачите ја пресретнале  отка

Пронајдете не на следниве мрежи: