„Мама пред 27 години ме остави во тоалет“-сега само сакам да ја прегрнам

Loading...

Жената која пред 27 години била оставена во тоалет сега се обидува да ја најде мајка си.Кетрин Деприл добила има Бургер Кинг Бебе, откако е пронајдена во тоалетот на овој ресторан, замотана во кошула, оставена на под. Во неделата ова 27 годишна девојка објавила фотографија на Фејсбук како држи порака во која бара помош.
Во пораката меѓу другото пишува:
-Ја барам биолошката мајка. Родена сум на 15-ти септември 1986 година. Ме остави во тоалетот на Бургер Кинг. Ве молам да ми помогнете така што ќе го споделите ова. Можеби ќе го види. Ви благодарам.
Бебето било старо 3 часа кога било пронајдено, а го вдомило локално семејство. 
-Девојката сака да ја пронајде својата мајка но исто така сака да дознае дали има браќа и сестри.

 

-Навистина сакам да ја видам и да ја прашам зошто…
Додала дека не чусвтвува никаква горчина кон својата мајка, особено сега кога мајката знае колку пари и требаат на мајката за деца.
-Верувам дека едноставно не можела да ми пружи живот каков што заслужувам па ме оставила на топло.
Во пораката до мајката напишала и дека не сака ништо друго освен да ја прегрне.
-Само сакам  да те видам.
Жената која ја посвоила вели дека ја подржува својата ќерка и се надева дека ќе ја пронајде својата биолошка мајка.Кетрин Деприл добила има Бургер Кинг Бебе, откако е пронајдена во тоалетот на овој ресторан, замотана во кошула, остав

loading...
Loading...