Манасков, Столе и Кузмановски се ишишаа поради кладба

Loading...

Манасков, Столе и Кузмановски се ишишаа поради кладба Дејан Манасков, Столе Стоилов и Филип Кузмановски со нов имиџ по синоќешниот возбудлив натпревар. 
„Нова фризура! Кладба си е кладба“, напиша Манасков на социјалните мрежи.
Облогот бил дали Македонија ќе заврши на прво место. 
Дејан Манасков, Столе Стоилов и Филип Кузмановски со нов имиџ по синоќешниот возбудлив натпревар. 
„Нова фризура! Кладба си е кл

loading...
Loading...