Манекенка искасапи момче заради марихуана!

Манекенката Шаде Скот од Јужна Флорида го нападнала со нож своето момче откако неговото куче и ги „изело“ резервите на марихуана.Манекенката Шаде Скот од Јужна Флорида го нападнала со нож своето момче откако неговото куче и ги „изело“ резервите на марихуана. Момчето има посекотини на лицето и повреди на рацете и главата. Според него кавгата почнала откако Шаде го истерала од дома заради кучето.
Тој посакал да си ги земе работите, па кога прашал каде му е лаптопот- таа го нападнала со нож. Нејзината приказна е дека се работи за самоодбрана. Сепак судот и забрани да му се доближува на момчето поблиску од 150 метри, откако ја пушти на слобода со кауција. Нема информации за кучето и реакцијата по јадењето на марихуаната.
Извор:republika.mkМанекенката Шаде Скот од Јужна Флорида го нападнала со нож своето момче откако неговото куче и ги „изело“

Пронајдете не на следниве мрежи: