Манијак влегол во козметички салон и почнал да мастурбира: Не очекувал ваква реакција!

Вработени во козметички салон во романскиот град Констанца биле мета на манијак.Видеото од безбедносните камери покажува како маж влегува и седнува да чека ред во салонот кој во тој момент бил полн со муштерии.
Веднаш се видело дека личноста се разликува од нормалните клиенти, бидејќи на снимката се гледа како манијакот почнал да мастурбира под облеката штом седнал.
Никој веднаш не ги забележал неговите активности под облеката, но кога една од вработените сфатила што се случува со сета сила му удрила шамар на манијакот, кој тргнал да бега од салонот, но пред да излезе добил уште неколку силни удари во главата.Видеото од безбедносните камери покажува како маж влегува и седнува да чека ред во салонот кој во тој момент бил полн со муштерии.
Веднаш с

Пронајдете не на следниве мрежи: