Марија се наоѓа во тешка состојба: Претепаната девојка не знае дека мајка ѝ е мртва!

Loading...

Марија Ранѓеловиќ, ќерка на трагично убиената Татјана Ранѓеловиќ, сѐ уште се наоѓа во тешка состојба и се наоѓа на интензивна нега.Претепана од страна на покојниот очув, на Марија ѝ била скршена вилицата и јагодичната коска, а како што пренесе српски „Ало“, таа не е известена за исходот на трагедијата која неодамна се одиграла во Зајечар.
Според зборовите на блиски пријатели на семејството, Марија сѐ уште не знае дека нејзината мајка починала.
„Марија се обиде да ја одбрани мајка си од Милен и да го спречи да го фрли нејзиниот 8-месечен брат низ прозор. Не виде кога Милен ја фрли нејзината мајка преку прозор, а потоа нејзе брутално ја претепа, па во моментот кога дојде полицијата сам се фрли низ прозир. Засега никој не ѝ кажа дека мајка ѝ е мртва“ – изјавил пријател.
Оттогаш, Марија се наоѓа под седативи за да ѝ се ублажат болките од повредите.Претепана од страна на покојниот очув, на Марија ѝ била скршена вилицата и јагодичната коска, а како што пренесе српски „Ало“, таа не е

loading...