Марина падна од 17. кат и преживеала: Се слушна врисок, а потоа нејзиното тело…

Loading...

Деветнаесет годишната Марина Лебедева од Москва паднала од терасата на 17. кат и преживеала, иако се наоѓа во тешка состојба.Домарот во зградата наведува дека го слушнал врисокот на девојката додека паѓала, а потоа го видел нејзиното тело на кровот од автомобил.
– Само се стркала преку кровот на земјата – рекол домарот, кој веднаш повикал Брза помош.
Во болницата наведуваат дека Марина има повеќе скршеници на коските, скршен `рбет и внатрешни повреди на главата, па е сместена на интензивна нега.
– Марина Лебедева не остави проштално писмо, но по разговорите со нејзините роднини утврдивме дека имала проблеми во приватниот живот, наведуваат од полицијата.Домарот во зградата наведува дека го слушнал врисокот на девојката додека паѓала, а потоа го видел нејзиното тело на кровот од автомобил.

loading...